Le camping Croix-Scaille

Aan de voet van het beboste massief Croix-Scaille en tevens op een boogscheut van het centrum van Gedinne en haar handelszaken situeert zich de "Camping-Caravaning de la Croix-Scaille.".

De camping is gelegen in het groen, de vallei van de Semois is vlakbij en er heerst een familiale en gezellige sfeer...een uitgelezen plek om te genieten van een weekend of een vakantie in het hart van de Naamse Ardennen!

De camping

Ontdek de 204 ruime kampeerplaatsen waarvan er 52 bestemd zijn voor occasionele kampeerders.

De cafetaria is voor iedereen toegangelijk. Het panoramisch terras geeft uitzicht op de vele petanquebanen, het peuterbad en de speeltuin.

De petanquebanen, tennispleinen, beachvolley, beachsoccer, het peuterbad, de speeltuin en de visvijver zullen de harten van klein en groot veroveren

Vaak zullen er animatie en festiviteiten aangeboden worden (karaoké, blind-test, viswedstrijd, petanque wedstrijd, wandelingen...)

De streek ontdekken

In het hart van het Ardense woud, in de vallei van de Houille, ligt Gedinne , een gemeente die bestaat uit 12 landelijke en pittoreske dorpen waar het leven goed is.

De Tour du Millénaire , van historische oorsprong, (er waren 4 torens in verschillende tijdperken op deze top) geeft de gelegenheid om gratis het fantastische landschap 30 km ver en geheel rondom te verkennen met behulp van een oriëntatietafel en een telescoop.